Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνει την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους μήνες, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δυο τους έχουν αφιερωθεί από τότε, στη φροντίδα του.

Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ανά διαστήματα μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, προσέχοντας ωστόσο πολύ σε ό,τι αφορά τον γιο τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί μια στιγμή με το κοινό του στο Instagram και να δείξει στους ακόλουθούς του πόσο απολαμβάνει τον ρόλο του ως πατέρας.


Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το καρότσι όπου κάθεται ο γιος του, μέσα σε μια αίθουσα μπιλιάρδο. Πάνω σε αυτή έγραψε χιουμοριστικά: «Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE