Νίκος Βέρτης: Η αντίδρασή του για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγούδησε μετά το τριήμερο πένθος

Νίκος Βέρτης: Η αντίδρασή του για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγούδησε μετά το τριήμερο πένθος

Ο Νίκος Βέρτης ρωτήθηκε για την κριτική που δέχθηκαν ο ίδιος και συνάδελφοί του με την απόφασή τους να εμφανιστούν μετά το το τριήμερο εθνικό πένθος λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η Κωνσταντίνα Μαύρου από το Open Weekend συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή στο αεροδρόμιο, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει για τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.