Επεισόδια Λεμεσός: Αναζητούν 19 πρόσωπα για τη συμπλοκή αλλοδαπών - Διερευνώνται εναντίον τους 6 αδικήματα - Δείτε φωτογραφίες

Επεισόδια Λεμεσός: Αναζητούν 19 πρόσωπα για τη συμπλοκή αλλοδαπών - Διερευνώνται εναντίον τους 6 αδικήματα - Δείτε φωτογραφίες

To ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνά τα αδικήματα της 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πρόκλησης τραυματισμού, 4. Πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, 5. Παράνομης συνάθροισης, και 6. Οχλαγωγίας, που διαπράχθηκαν στις 10 Μαρτίου 2023, στην επαρχία Λεμεσού.

Φωτογραφιές 19 συνολικά προσώπων, που φαίνονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, δίνονται στη δημοσιότητα, ως προς την υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 22805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE