Νουρής: Το παρασκήνιο της… Υπουργοποίησης και η κίνηση-ματ από Αβέρωφ

Νουρής: Το παρασκήνιο της… Υπουργοποίησης και η κίνηση-ματ από Αβέρωφ

Όταν ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανακοίνωνε προεκλογικά ότι ο Νίκος Νουρής θα παρέμενε Υπουργός σε περίπτωση νίκης του στις Προεδρικές, είχε προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Αβέρωφ Νεοφύτου, στη δημοσιοποίηση του ονόματος του τ. Υπουργού Εσωτερικών; Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο παρασκήνιο και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Νουρής φέρεται να υποστήριζε παρασκηνιακά άλλον υποψήφιο και μάλιστα είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μίας εκ νέου Υπουργοποίησης. Όταν ενημερώθηκε γι αυτή του την κίνηση ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρθηκε σε δημόσια τοποθέτησή του στον Νίκο Νουρή, ώστε να τον «κλειδώσει» και να δεσμεύσει τις όποιες κινήσεις του.

Ως εκ τούτου, ο τέως Υπουργός ήταν υποχρεωμένος να στηρίζει και δημόσια πλέον τον κ. Νεοφύτου, ο οποίος έδινε μάχη πρόκρισης στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE