Τετραήμερη κράτηση για τους 3 ύποπτους στην υπόθεση εντοπισμού άνω των 96 χιλιάδων κροτίδων

Τετραήμερη κράτηση για τους 3 ύποπτους στην υπόθεση εντοπισμού άνω των 96 χιλιάδων κροτίδων

Τετραήμερη κράτηση αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε βάρος των τριών υπόπτων ηλικίας 24, 31 και 34 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν για διερευνώμενη υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών. 

Στην κατοχή των τριών υπόπτων βρέθηκαν χθες συνολικά 96.140 εργοστασιακές κροτίδες συσκευασμένες σε χάρτινα κιβώτια.

Ο εντοπισμός των κροτίδων έγινε στην περιοχή Γεφύρι του Τζιελεφού στον Άγιο Νικόλαο Πάφου μετά από παρακολούθηση των υπόπτων από μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE