Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Αγία Βαρβάρα

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην  Αγία Βαρβάρα

Υπό έλεγχο τέθηκε η Πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (15/03), σε εργοστάσιο στην Αγία Βαρβάρα της ΕΠ. Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, το εργοστάσιο έχει ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού και των εμπορευμάτων.

Από τον καπνό επηρεάστηκε παρακείμενη αποθήκη φύλαξης αλευριού. Η επέμβαση της Π.Υ απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλα γειτνιάζοντα υποστατικά. Επίσης σημειώνει ότι κατά την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς το εργοστάσιο ήταν κλειστό και δεν υπήρχαν εργαζόμενοι.

Την ίδια ώρα αναφέρει ότι από τους καπνούς λόγω της συνοχής και κοινής τοιχοποιίας των υποστατικών επηρεάστηκε και αποθήκη τροφίμων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE