Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Αγία Βαρβάρα

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην  Αγία Βαρβάρα

Υπό έλεγχο τέθηκε η Πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (15/03), σε εργοστάσιο στην Αγία Βαρβάρα της ΕΠ. Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, το εργοστάσιο έχει ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού και των εμπορευμάτων.

Από τον καπνό επηρεάστηκε παρακείμενη αποθήκη φύλαξης αλευριού. Η επέμβαση της Π.Υ απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλα γειτνιάζοντα υποστατικά. Επίσης σημειώνει ότι κατά την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς το εργοστάσιο ήταν κλειστό και δεν υπήρχαν εργαζόμενοι.

Την ίδια ώρα αναφέρει ότι από τους καπνούς λόγω της συνοχής και κοινής τοιχοποιίας των υποστατικών επηρεάστηκε και αποθήκη τροφίμων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.