Στα 3.9 ρίχτερ ο σεισμός που ταρακούνησε Λεμεσό και Πάφο - Στα 16 χιλ. ανοιχτά της Πάφου το επίκεντρο

Στα 3.9 ρίχτερ ο σεισμός που ταρακούνησε Λεμεσό και Πάφο - Στα 16 χιλ. ανοιχτά της Πάφου το επίκεντρο

Για το σεισμό που ταρακούνησε τη Λεμεσό σήμερα το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και τοπική ώρα 08:27 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.9 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο 16 χιλιόμετρα νότιο-ανατολικά της πόλης της Πάφου και εστιακό βάθος 28 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην επαρχία Πάφου και ελαφρά αισθητός στην επαρχία Λεμεσού.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.gsd-seismology.org.cy/en/origins/84437/event

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE