ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτό είναι το Χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της Cyprus Airways – Προγραμματίστε σήμερα τα ταξίδια σας και εξοικονομήστε χρήματα – Δείτε πως

Αυτό είναι το Χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της Cyprus Airways – Προγραμματίστε σήμερα τα ταξίδια σας και εξοικονομήστε χρήματα – Δείτε πως

Η Cyprus Airways, η αεροπορική εταιρεία που φέρει τη σημαία της Κύπρου, ανακοίνωσε το χειμερινό της πρόγραμμα πτήσεων και καταργεί τα τέλη κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε όλες τις πτήσεις και τους προορισμούς.

Το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνει μια σειρά από προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με πτήσεις από και προς μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, το Παρίσι, το Τελ Αβίβ και η Ρώμη.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των ταξιδιωτών επαγγελματικών ταξιδιών όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής, προσφέροντας βολικές ώρες πτήσεων και προσιτούς ναύλους.

Συγκεκριμένα, το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου και η Cyprus Airways θα σας μεταφέρει στα εξής μέρη:

Αθήνα: με διπλές καθημερινές πτήσεις
Τελ Αβίβ: με καθημερινές πτήσεις
Ρώμη: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Παρίσι: με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις
Ερεβάν: με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις
Βηρυτός: με καθημερινές πτήσεις
Κάιρο: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Πράγα: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Μιλάνο: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Ζυρίχη: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Θεσσαλονίκη: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Ηράκλειο: με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις
Ντουμπάι: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Για να κάνουν τα ταξίδια ακόμη πιο προσιτά, η Cyprus Airways καταργεί τα τέλη κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε όλες τις πτήσεις και όλους τους προορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν το κόστος των πτήσεων τους, διευκολύνοντας τον προγραμματισμό και την κράτηση του ταξιδιού τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το χειμερινό μας πρόγραμμα πτήσεων και την κατάργηση των τελών κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways.

«Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας βολικές και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές και πιστεύουμε ότι αυτή η προσφορά θα διευκολύνει όσο ποτέ άλλοτε τους ανθρώπους να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους και να εξερευνήσουν νέους προορισμούς», πρόσθεσε.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, οπότε οι πελάτες ενθαρρύνονται να προγραμματίσουν τις πτήσεις τους το συντομότερο δυνατό για να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση χρημάτων.

Για να κλείσετε μια πτήση με την Cyprus Airways και να επωφεληθείτε από την προσφορά απαλλαγής από τα τέλη κράτησης, οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας ή να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyprusairways.com, καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της αεροπορικής εταιρείας στο 8000 8111 εντός Κύπρου ή στο +357 2400 0053 από άλλες χώρες. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα.

Σχετικά με την Cyprus Airways

Η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας που φέρει την κυπριακή σημαία, επανεκκινήστε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία επί του παρόντος λειτουργούν σε ένα δίκτυο δεκαοκτώ προγραμματισμένων προορισμών. Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι και τη Ρώμη. Επιπλέον, οι καλοκαιρινοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο-Μπέργκαμο, την Πράγα, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, το Κάιρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.cyprusairways.com ή βρείτε μας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης υπό το @cyprusairways.

Για ερωτήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top