Ευγνωμοσύνη συριακής πρεσβείας για τη συμπαράσταση της Κύπρου στη σεισμόπληκτη Συρία

Ευγνωμοσύνη συριακής πρεσβείας για τη συμπαράσταση της Κύπρου στη σεισμόπληκτη Συρία

Την ευγνωμοσύνη της εκφράζει η Πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία για τη συμπαράστασή της στη Συρία, η οποία επλήγη από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου 2023.

Η πρεσβεία εκφράζει μέσω δελτίου Τύπου «θερμές ευχαριστίες, εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς την κυπριακή Κυβέρνηση, τον λαό της Κύπρου και όλους τους οργανισμούς πολιτικούς, θρησκευτικούς, λαϊκούς και οικονομικούς για την γενναιόδωρη ανταπόκρισή τους προς τους Σύρους φίλους τους, οι οποίοι επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε αριθμό πόλεων στη Συρία στις 6 Φεβρουαρίου 2023».

Καταληκτικά, σημειώνει ότι «η ανταπόκριση αυτή αντικατοπτρίζει τις σχέσεις που συνδέουν τους δύο φίλους λαούς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.