Ξεψαχνίζουν διαμερίσματα στην Πάφο - Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία για καταστολή εγκλήματος

Ξεψαχνίζουν διαμερίσματα στην Πάφο - Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία για καταστολή εγκλήματος

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χλώρακα της Πάφου από τις 7:30 το πρωί με πάνω από 60 μέλη από διάφορες υπηρεσίες.

Πρόκειται για το συγκρότημα διαμερισμάτων St Nicolas στη Χλώρακα, για το οποίο έχει εκδοθεί απαγορευτικό διάταγμα χρήσης του από τις κρατικές υπηρεσίες.

Εκεί δεν υπάρχει ούτε ηλεκτροδοτηση και νερό ενώ υπάρχουν συνεχώς περιστατικά βίας και παρανομίας.

Φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες ότι διαμένουν παράνομα αλλοδαποί ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία η επιχείρηση στήθηκε γενικά για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE