Τραγική κατάληξη: Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Τραγική κατάληξη: Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο η Ανώτερη Λειτουργός του τμήματος επιθεώρησης εργασίας, Ευαγγελία Τσουλόφτα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκε ένα πρόσωπο, εν ώρα εργασίας, από πτώση γυαλιών και άμεσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο, ενώ μέλη της Αστυνομίας και του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, βρίσκονται στο σημείο για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.