Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έβγαλε διαβατήριο στον μόλις δύο μηνών γιο του - «Πάμε σε όλο τον κόσμο για κάμπινγκ»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έβγαλε διαβατήριο στον μόλις δύο μηνών γιο του - «Πάμε σε όλο τον κόσμο για κάμπινγκ»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζεται για τα πρώτα του ταξίδια με τον γιο του.

Ο επιχειρηματίας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως φρόντισε να βγάλει διαβατήριο στον μόλις δύο μηνών γιο του.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε σε story, φαίνεται το καροτσάκι του γιου του. Πάνω σε αυτή έγραψε: «Ήρθαμε να βγάλουμε διαβατήριο μπαμπά».

δημ
 Στη συνέχεια, δημοσίευσε τις φωτογραφίες που έβγαλαν πατέρας και γιος για τα διαβατήριά τους κι ανέφερε πως είναι έτοιμοι για ταξίδια στο εξωτερικό.

«Πάμε μπαμπά σε όλο τον κόσμο για κάμπινγκ. Είμαι μέσα», έγραψε στο δεύτερο στιγμιότυπο που δημοσίευσε.

αλεξανδρου

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE