Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ο ΟΚΥπΥ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με αντικαταστάτη γιατρό από τη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή ο Οργανισμός έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος με καθεστώς αγοράς υπηρεσιών και για δεύτερο Νεφρολόγο.

Η θέση Νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί σε 21 περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δεν έχει καλυφθεί, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η μονάδα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασθενείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE