Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ο ΟΚΥπΥ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με αντικαταστάτη γιατρό από τη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή ο Οργανισμός έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος με καθεστώς αγοράς υπηρεσιών και για δεύτερο Νεφρολόγο.

Η θέση Νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί σε 21 περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δεν έχει καλυφθεί, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η μονάδα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασθενείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE