Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ο ΟΚΥπΥ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με αντικαταστάτη γιατρό από τη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή ο Οργανισμός έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος με καθεστώς αγοράς υπηρεσιών και για δεύτερο Νεφρολόγο.

Η θέση Νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί σε 21 περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δεν έχει καλυφθεί, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η μονάδα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασθενείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE