Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ο ΟΚΥπΥ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με αντικαταστάτη γιατρό από τη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή ο Οργανισμός έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος με καθεστώς αγοράς υπηρεσιών και για δεύτερο Νεφρολόγο.

Η θέση Νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί σε 21 περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δεν έχει καλυφθεί, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η μονάδα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασθενείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».