Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Η Denise Rocha, μοντέλο του OnlyFans, μίλησε πρόσφατα για τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει επειδή είναι ελκυστική. Η Rocha, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "CPI Hurricane", αποκάλυψε ότι από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα OnlyFans, έχει αντιμετωπίσει προκαταλήψεις επειδή είναι "πολύ καυτή".

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας έχει δηλώσει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρει έναν έξυπνο άντρα. Ωστόσο, έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι τείνουν να την κρίνουν για την εξωτερική της εμφάνιση και όχι για το μυαλό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE