Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Η Denise Rocha, μοντέλο του OnlyFans, μίλησε πρόσφατα για τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει επειδή είναι ελκυστική. Η Rocha, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "CPI Hurricane", αποκάλυψε ότι από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα OnlyFans, έχει αντιμετωπίσει προκαταλήψεις επειδή είναι "πολύ καυτή".

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας έχει δηλώσει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρει έναν έξυπνο άντρα. Ωστόσο, έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι τείνουν να την κρίνουν για την εξωτερική της εμφάνιση και όχι για το μυαλό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE