Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Η Denise Rocha, μοντέλο του OnlyFans, μίλησε πρόσφατα για τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει επειδή είναι ελκυστική. Η Rocha, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "CPI Hurricane", αποκάλυψε ότι από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα OnlyFans, έχει αντιμετωπίσει προκαταλήψεις επειδή είναι "πολύ καυτή".

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας έχει δηλώσει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρει έναν έξυπνο άντρα. Ωστόσο, έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι τείνουν να την κρίνουν για την εξωτερική της εμφάνιση και όχι για το μυαλό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE