Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire» Λανς Ρέντικ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire» Λανς Ρέντικ

Ο Λανς Ρέντικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής. Την είδηση μετέφερε πρώτο το TMZ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE