Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire» Λανς Ρέντικ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire» Λανς Ρέντικ

Ο Λανς Ρέντικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής. Την είδηση μετέφερε πρώτο το TMZ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE