Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire» Λανς Ρέντικ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire» Λανς Ρέντικ

Ο Λανς Ρέντικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής. Την είδηση μετέφερε πρώτο το TMZ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE