Μπεν Άφλεκ: Για τον αλκοολισμό μου αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ

Μπεν Άφλεκ: Για τον αλκοολισμό μου αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ

O Μπεν Άφλεκ μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να απολαμβάνει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ, όμως το αμαρτωλό του παρελθόν εξακολουθεί να πουλάει στον Τύπο και να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός φαίνεται τώρα πως θέλει να ανασκευάσει τις δηλώσεις του σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ για την οποία είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εκείνη ευθύνονταν που είχε γίνει αλκοολικός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE