LIKE ONLINE

Viral ο δήμαρχος της Φλωρεντίας - Όρμησε έξαλλος σε ακτιβιστή που έριξε μπογιά στο Παλάτσο Βέκιο - Bίντεο

Viral ο δήμαρχος της Φλωρεντίας - Όρμησε έξαλλος σε ακτιβιστή που έριξε μπογιά στο Παλάτσο Βέκιο - Bίντεο

Viral έγινε στα ιταλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος της Φλωρεντίας ο οποίος έγινε έξαλλος με έναν ακτιβιστή που έριξε μπογιά στο Παλάτσο Βέκιο και όρμησε πάνω του για να τον σταματήσει.

Ο ακτιβιστής προσπαθούσε να βανδαλίσει με πορτοκαλί μπογιά το ιστορικό Παλάτσο Βέκιο και για κακή του τύχη, ο δήμαρχος, Ντάριο Ναρντέλα, βρισκόταν σε μικρή απόσταση δίνοντας συνέντευξη, όπου τον είδε και έσπευσε να τον σταματήσει.

Ο Ναρντέλα εμφανίζεται στα σχετικά βίντεο να διακόπτει τη συνέντευξή του, να τρέχει έξαλλος προς το μέρος του ακτιβιστή και, στη συνέχεια, να τον γραπώνει και να το σπρώχνει, ρωτώντας τον «τι σκ@@α κάνεις;».

Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας αναγκάζει τον ακτιβιστή να αφήσει κάτω τη συσκευή ψεκασμού της μπογιάς, την οποία είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει στους τοίχους του μεγαλοπρεπούς «Παλαιού Παλατιού», το οποίος στεγάζει το δημαρχείο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ρωμαϊκού ρυθμού παλάτι-φρούριο του 13ου αιώνα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά της επαρχίας της Τοσκάνης και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Φλωρεντίας.

Ο Ναρντέλα αργότερα ανέβηκε ο ίδιος σε μια σκαλωσιά και συμμετείχε στις εργασίες για την αφαίρεση της μπογιάς με πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης, μουρμουρίζοντας παράλληλα «βάρβαροι… απολίτιστοι…», σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Repubblica.

Σημειώνεται ότι οι δύο ακτιβιστές που συμμετείχαν στον βανδαλισμό του ιστορικού κτιρίου, και πιστεύεται ότι συνδέονται με την οργάνωση Ultima Generazione, συνελήφθησαν αμέσως μετά τη «διαμαρτυρία» τους.

Εφόσον τα βίντεο έγιναν viral, πολλοί ήταν αυτοί που έφτιαξαν διάφορα memes με ένα από αυτά δείχνει τον Ναρντέλα να προσπαθεί να ισιώσει τον κεκλιμένο Πύργο της Πίζας, ενώ άλλα τον παρουσίασαν ως υπερήρωα ή… αρχαίο άγαλμα.

ΠΗΓΗ: Mynews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top