Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά έχασε βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο ματς επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ... αρνείται να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των γαλαζοκίτρινων.

Η ομάδα της Λευκωσίας... τελικά αξιοποίησε τις ήττες των Λαρνακέων και αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς έχοντας το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.

Η ισοπαλία με την Πάφο στο ΓΣΠ προβλημάτισε όμως στον ΑΠΟΕΛ αυτό που κρατούν είναι η αύξηση της απόσταση από τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο που ακολουθεί η... ευεργετική διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE