Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά έχασε βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο ματς επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ... αρνείται να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των γαλαζοκίτρινων.

Η ομάδα της Λευκωσίας... τελικά αξιοποίησε τις ήττες των Λαρνακέων και αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς έχοντας το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.

Η ισοπαλία με την Πάφο στο ΓΣΠ προβλημάτισε όμως στον ΑΠΟΕΛ αυτό που κρατούν είναι η αύξηση της απόσταση από τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο που ακολουθεί η... ευεργετική διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.