Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά έχασε βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο ματς επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ... αρνείται να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των γαλαζοκίτρινων.

Η ομάδα της Λευκωσίας... τελικά αξιοποίησε τις ήττες των Λαρνακέων και αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς έχοντας το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.

Η ισοπαλία με την Πάφο στο ΓΣΠ προβλημάτισε όμως στον ΑΠΟΕΛ αυτό που κρατούν είναι η αύξηση της απόσταση από τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο που ακολουθεί η... ευεργετική διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE