ΠΑΡΑ-THEMA

«Drive Thru» σε καμπαρέ στην παραλιακή της Λεμεσού

«Drive Thru» σε καμπαρέ στην παραλιακή της Λεμεσού

Οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουμε πως περνούν μια κρίση αυτήν την περίοδο. Ο κόσμος έχει περιορίσει τις εξόδους του και μαζί με αυτό, οι επιχειρήσεις έχουν πάρει λίγο τα… κάτω τους.

Αρκετές επιχειρήσεις όπως καφετέριες, μπαρ, έχουν βάλει προσφορές ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος και να αυξάνεται η πελατεία τους. Είναι όμως και αυτοί που δεν θέλουν να κατέβουν από το αμάξι τους άλλα θέλουν ένα παγωτό ή φαγητό, και γι΄ αυτό έχει φροντίσει εδώ και χρόνια γνωστή αλυσίδα εστιατόριου.

Στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού όμως άλλη μια επιχείρηση σκέφτηκε να δημιουργήσει την γνωστή διαδικασία που προαναφέραμε, έχοντας να προσφέρει όμως ένα άλλο «προϊόν».

Ο λόγος για γνωστό καμπαρέ της παραλιακής Λεμεσού όπου συναναστρέφεται γύρω του από τα πιο πολυσύχναστα κλαμπ και μπαράκια της πόλης αποφάσισε να αυξήσει την πελατεία του βάζοντας μια αισχρή ταμπέλα. Το «Drive Thru» εξυπηρετεί πολύ στο φαγητό, «κάτι έκτακτο» που λέμε.

Τώρα, σε ένα καμπαρέ πώς και τι εξυπηρετεί; Πας γύρω από το μαγαζί παραγγέλλεις μια δίμετρη ξανθιά με φόρτε στις χειροπέδες, πληρώνεις- παίρνεις το προϊόν και φεύγεις;

Ο γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας βάζει συχνά τέτοιου είδους ταμπέλες και πανό ώστε να τραβήξει την προσοχή των ανδρών και να αυξήσει την πελατεία του. Πάντως πληροφορίες μας λένε ότι ο ιδιοκτήτης έχει βάλει την ταμπέλα που «βγάζει μάτι» δοκιμαστικά.

Την διαδικασία αυτή θα την ολοκληρώσει σε περίπου ένα χρόνο. Ενώ, στην μνήμη των Λεμεσιανών έχει μείνει και η μέρα που η Ελλάδα πηρέ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όταν το προαναφερόμενο καμπαρέ έβγαλε όλες τις γυναίκες του έξω στον δρόμο τόπλες να χορεύουν δημοσίως για την ποδοσφαιρική επιτυχία της Ελλάδας.

Δεν φτάνει που ζούμε στο 2015 μετά από δυο συνταρακτικές φεμινιστικές επαναστάσεις, μετά από όλα αυτά τα δικαιώματα που εξασφάλισαν οι γυναίκες με κόπο και επανάσταση, τα ισότιμα δικαιώματα με τους άνδρες, ενώ κράτησαν και τα φυσικά τους καθήκοντα όπως είναι η μητρότητα και το νοικοκυριό, ακόμα υπάρχουν επιχειρηματίες που συμπεριφέρονται στις γυναίκες σαν να είναι… αντικείμενα, βγάζοντας χρήματα με τα σώματα τους.

 

 

 

 

Γ.Θ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top