ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήταν «τύφλα» στο μεθύσι και προκάλεσε τροχαίο στη Λεμεσό - Τραυμάτισε έναν οδηγό

Ήταν «τύφλα» στο μεθύσι και προκάλεσε τροχαίο στη Λεμεσό - Τραυμάτισε έναν οδηγό

Με ποσοστό αλκοόλης εφτά φορές πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, 37χρονος ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά 44χρονος οδηγός, δεύτερου οχήματος.

Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 9μ.μ. χθες, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 37χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το προπορευόμενό του όχημα, το οποίο οδηγούσε 44χρονος.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ ο 44χρονος τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αφού εξετάστηκε αποδεσμεύτηκε.

Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης. Η ένδειξη για τον 44χρονο ήταν μηδενική, ενώ ο 37χρονος βρέθηκε θετικός. Ακολούθως υπεβλήθη σε τελικό αλκοτέστ, με χαμηλότερη ένδειξη 162μg% αντί 22μg%.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top