ΠΑΡΑ-THEMA

Ήρθε για ψώνια από τα κατεχόμενα και δείτε πού στάθμευσε!

Ήρθε για ψώνια από τα κατεχόμενα και δείτε πού στάθμευσε!

Αν και οι πολιτικοί μας κάνουν συχνά-πυκνά συναντήσεις για επίλυση του Κυπριακού οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι επισκέπτονται χωρίς φραγμούς και τις δυο περιοχές της Κύπρου.

Της Γαβριέλας Θεοφάνους 

Συγκεκριμένα παρατηρείται η έλευση των Τουρκοκύπριων στην ελεύθερη περιοχή, οι οποίοι πολλές φορές κάνουν την βόλτα τους και στο Μall of Cyprus, ιδιαίτερα τα Σάββατα. Το Σάββατο ως γνωστόν είναι η πιο προσφιλής μέρα για ψώνια, ωστόσο σε ένα τέτοιου κέντρο, τέτοια μέρα επικρατεί ένας μικρός πανικός από πωλητές και πελάτες.

Ένα άλλο κατανοητό πρόβλημα είναι και η στάθμευση μια τέτοια μέρα. Αυτό όμως δεν επιτραπεί σε κανέναν να σταθμεύει όπου βρει γιατί βιάζεται να ψωνίσει.

Συγκεκριμένα αντικρίσαμε ένα όχημα το Σάββατο (01/08) μπροστά από την είσοδο του Mall of Cyprus να είναι σταθμευμένο ένα όχημα με τουρκικές πινακίδες, σε θέση που δικαιούνται μόνο άτομα με αναπηρία.

Μπορεί να μην γεμίζουν το Σάββατο όλες αυτές οι γαλάζιες κενές θέσης στάθμευσης, άλλα αυτό δεν επιτραπεί σε κανέναν είτε Ελληνοκύπριο είτε Τουρκοκύπριο, είτε οποιονδήποτε άλλο να σταθμεύει εκεί γιατί βιάζεται να ψωνίσει.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν πολίτη ή επισκέπτη της χώρας μας για να κάνει κάτι τέτοιο. Ποσό μάλλον και οι Τουρκοκύπριοι οι όποιοι ζουν μαζί με Ελληνοκύπριους σε μια χωρά τις οποίας οι δυο ηγέτες ψάχνουν λύση για ικανοποίηση και των δυο κοινοτήτων.

Θα έπρεπε τουλάχιστον να σέβονται και να σεβόμαστε τους κανόνες τους. Επίσης πρώτα θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα άτομα με αναπηρίες απ’ όλους ανεξαιρέτως, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν. Η κοινωνία μας προσπαθεί να διευκολύνει την μετακίνηση τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top