Έστειλε τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο 63χρονος - Τον βρήκαν να κρατά δύο μαχαίρια

Έστειλε τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο 63χρονος - Τον βρήκαν να κρατά δύο μαχαίρια

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 63 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά μαχαιροφορία προς διέγερση τρόμου και πρόκληση τραυματισμού.

Γύρω στις 4.45 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τέσσερα τραυματισμένα πρόσωπα στην περιοχή Μόρφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη οικία, όπου εντός της αυλής, εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο μαχαίρια, καθώς και τους τέσσερις τραυματίες.

Ο 63χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν θλαστικά τραύματα και αφού έτυχαν ιατρικής περίθαλψης, απολύθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ευρύχου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE