Καταγγέλθηκαν εννέα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Καταγγέλθηκαν εννέα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Σε συντονισμένη επιχείρηση που έγινε το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο καταγγέλθηκαν οκτώ νυχτερινά κέντρα στην Πάφο για διάφορες παραβάσεις των όρων λειτουργίας τους σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τυπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου. Επίσης ένα υποστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς καταγγέλθηκε για το γεγονός ότι επέτρεψε σε ανήλικους να βρίσκονται εντός του υποστατικού.

Περαιτέρω στις 25.3.23 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε καφενείο που βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς όπου εντόπισαν έξι άτομα να επιδίδονται σε ποκεριζέ.

Τα έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν 104 τραπουλόχαρτα και 29 φίσες. Επίσης δύο εξ αυτών είχαν οφειλές στο Κράτος για εντάλματα προστίμων και πλήρωσαν 250 ευρώ για να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7.30 μ.μ. στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE