Χειροπέδες σε 59χρονη χήρα 82χρονου - Έκανε αναλήψεις αξίας 9,500 ευρώ

Χειροπέδες σε 59χρονη χήρα 82χρονου - Έκανε αναλήψεις αξίας 9,500 ευρώ

Χειροπέδες πέρασε χθες, Κυριακή 26 Μαρτίου, η Αστυνομία σε 59χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες η οποία, καταζητείτο από τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 59χρονη αλλοδαπή εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην οικία του 82χρονου ενώ, στην πορεία οι δύο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Αφότου απεβίωσε ο 82χρονος, η 59χρονη, είχε προχωρήσει σε άνω των δέκα αναλήψεων ύψους 9,500 ευρώ, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές του κάρτες, με το δικηγορικό γραφείο το οποίο έκανε τη διαχείριση της περιουσίας, να προχωρεί σε καταγγελία εναντίον της.

Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE