Την μάτιασαν φαίνεται! Kύπρια τραγουδίστρια έκανε αγιασμό για να φύγουν τα κακά… πνεύματα

Την μάτιασαν φαίνεται! Kύπρια τραγουδίστρια έκανε αγιασμό για να φύγουν τα κακά… πνεύματα

Το τελευταίο διάστημα δείχνει ξανά ευτυχισμένη, κατασταλαγμένη, ήρεμη και ερωτευμένη η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια και γι’ αυτό αποφάσισε να καλέσει ιερέα ώστε να γλιτώσει απ’ το κακό μάτι!

Τον μοναχογιό της από τα κακά… πνεύματα θέλησε να προστατέψει η Μαριάντα Πιερίδη κι έκανε αγιασμό. Η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στο νησί των ανέμων, κάλεσε έναν ιερέα, ο οποίος και ράντισε τον καρπό του έρωτά της με τον πρώην αγαπημένο της, Νέστορα Φωτιάδη.

 Η ίδια μάλιστα ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σχολιάζοντας: «για τα κακά πνεύματα».

Μαριάντα Πιερίδη: Έκανε αγιασμό για να φύγουν τα κακά… πνεύματα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE