Τι πρέπει να κάνει ο Τιμούρ, για να μην «καεί» από νωρίς…

Τι πρέπει να κάνει ο Τιμούρ, για να μην «καεί» από νωρίς…

Απροβίβαστη έμεινε η εθνική στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιούρο 2024. Απογοητευτήκαμε όσοι «σπατάλησαμε» περίπου δυο ώρες από την ζωή μας, όχι τόσο για την ήττα από τους Σκοτσεζους, όσο γιατί η ομάδα δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική.

Ο υπογράφων, όταν ανακοινώθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν ένας απ’ αυτούς που χαιρέτισαν την πρόσληψη του. Επειδή θεωρούμε, ότι ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά το ποδόσφαιρο της νήσου, όπως και την ψυχοσύνθεση των παιχτών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE