Τι πρέπει να κάνει ο Τιμούρ, για να μην «καεί» από νωρίς…

Τι πρέπει να κάνει ο Τιμούρ, για να μην «καεί» από νωρίς…

Απροβίβαστη έμεινε η εθνική στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιούρο 2024. Απογοητευτήκαμε όσοι «σπατάλησαμε» περίπου δυο ώρες από την ζωή μας, όχι τόσο για την ήττα από τους Σκοτσεζους, όσο γιατί η ομάδα δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική.

Ο υπογράφων, όταν ανακοινώθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν ένας απ’ αυτούς που χαιρέτισαν την πρόσληψη του. Επειδή θεωρούμε, ότι ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά το ποδόσφαιρο της νήσου, όπως και την ψυχοσύνθεση των παιχτών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.