Το καλύτερο σουβλάκι στη Βρετανία είναι…Κυπριακό - «Ο παππούς είχε σουβλατζίδικο στη Λάρνακα» - Δείτε βίντεο

Το καλύτερο σουβλάκι στη Βρετανία είναι…Κυπριακό - «Ο παππούς είχε σουβλατζίδικο στη Λάρνακα» - Δείτε βίντεο

Το εστιατόριο Fig Tree Grill κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ελληνικού εστιατορίου στα βρετανικά βραβεία κεμπάπ (British Kebab Awards).

Ανήκει σε οικογένεια κυπριακής καταγωγής.

Ο ιδιοκτήτης Nick Lοuca δήλωσε στην «Παροικιακή» ότι η οικογένεια είναι περήφανη και υπάρχει σημαντική ανταπόκριση από την κοινότητα. «Ο παππούς είχε σουβλατζίδικο στη Λάρνακα, όλη η οικογένεια έτσι κι εγώ είμαστε λάτρεις του καλού φαγητού και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και πέτυχε», ανέφερε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνταγές έχουν έμπνευση από την κυπριακή κουζίνα ενώ το εστιατόριο άνοιξε μόλις τον Φεβρουάριο του 2020.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Με πληροφορίες από parikiaki.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE