Το καλύτερο σουβλάκι στη Βρετανία είναι…Κυπριακό - «Ο παππούς είχε σουβλατζίδικο στη Λάρνακα» - Δείτε βίντεο

Το καλύτερο σουβλάκι στη Βρετανία είναι…Κυπριακό - «Ο παππούς είχε σουβλατζίδικο στη Λάρνακα» - Δείτε βίντεο

Το εστιατόριο Fig Tree Grill κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ελληνικού εστιατορίου στα βρετανικά βραβεία κεμπάπ (British Kebab Awards).

Ανήκει σε οικογένεια κυπριακής καταγωγής.

Ο ιδιοκτήτης Nick Lοuca δήλωσε στην «Παροικιακή» ότι η οικογένεια είναι περήφανη και υπάρχει σημαντική ανταπόκριση από την κοινότητα. «Ο παππούς είχε σουβλατζίδικο στη Λάρνακα, όλη η οικογένεια έτσι κι εγώ είμαστε λάτρεις του καλού φαγητού και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και πέτυχε», ανέφερε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνταγές έχουν έμπνευση από την κυπριακή κουζίνα ενώ το εστιατόριο άνοιξε μόλις τον Φεβρουάριο του 2020.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Με πληροφορίες από parikiaki.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.