ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πως απαντά στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Γιολίτη με θανατηφόρο η Αστυνομία - Δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία

Πως απαντά στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Γιολίτη με θανατηφόρο η Αστυνομία - Δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία

Δεν ευσταθούν τα όσα αναφέρονται σε αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις σε social media, που εμπλέκουν την Έμιλυ Γιολίτη, αναφορικά με τη συγκάλυψη θανατηφόρου τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του 17χρονος πριν από δέκα χρόνια στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου, τόνισε πως «για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Αστυνομία αναφέρει ότι δεν ευσταθούν. Μετά και από επικοινωνία με τον ανακριτή της υπόθεσης, σημειώνεται ότι είχαν ελεγχθεί όλες οι πληροφορίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήθηκε ο ανακριτής της υπόθεσης και έχει μεταφέρει τον φάκελο στο Αρχηγείο για να μελετηθεί και αναμένεται έκδοση ανακοίνωσης εντός των επόμενων ημερών.

Υπενθυμίζεται πως όπως είχε αναφερθεί σε δελτίο Τύπου της Αστυνομίας «το δυστύχημα συνέβηκε κάτω από την γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού Λευκωσίας στην έξοδο της Μουταγιάκας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη γυναίκα, στην προσπάθεια της να προσπεράσει δύο μοτοποδήλατα που κινούνταν στον ίδιο δρόμο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία άλλου αυτοκινήτου που οδηγούσε 21χρονος. Ο 21χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση κινήθηκε αριστερότερα της πορείας του και στη συνέχεια προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα του στην αρχική του πορεία, συγκρούστηκε με ένα εκ των δύο μοτοποδηλάτων, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, με επιβάτη συνομήλικο του».

«Φαίνεται να υπήρξε κάποια μαρτυρία από τον οδηγό του αυτοκινήτου που χτύπησε τον 17χρονο για συγκεκριμένο τύπου οχήματος αλλά αφού έγινε έλεγχος στο μητρώο οχημάτων δεν εντοπίστηκε κάτι. Είχαν περιληφθεί και βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αλλά η ποιότητα της εικόνας και η κλίση των καμερών δεν ήταν τέτοια για να αναγνωριστούν οι αριθμοί εγγραφής του άλλου οχήματος», ανέφερε η Ελένη Κωνσταντίνου.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία προέβει σε ευρεία κλίμακας έρευνας για όλα τα ζητήματα γύρω από το δυστύχημα χωρίς να εντοπιστεί όμως το άλλο άτομο.

«Όπως και το 2012, έτσι και τώρα, εξακολουθούμε να κάνουμε έκκληση για πληροφορίες και καλούμε και τα άτομα που έκαναν τις δημοσιεύσεις να δώσουν τυχόν πληροφορίες που διαθέτουν για να διερευνηθούν», τόνισε η Λοχίας.

Ανέφερε ακόμη στη σελίδα μας ότι δεν υπήρχε τότε πληροφορία που να εμπλέκει την Έμιλυ Γιολίτη στο συγκεκριμένο δυστύχημα ενώ πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει προβεί σε κάποια καταγγελία στην Αστυνομία αναφορικά με τις αναρτήσεις στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top