Διαμαρτυρία έξω απο το Προεδρικό την Παρασκευή για τις Προεδρικές Χάρες

Διαμαρτυρία έξω απο το Προεδρικό την Παρασκευή για τις Προεδρικές Χάρες

Διαμαρτυρία για τις Προεδρικές Χάρες θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (31/3) ο Σύνδεσμος Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων.

«Ο Σύνδεσμος Προστασίας των Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους και το ευρύτερο σύνολο της κοινωνίας ότι τo αίτημα μας για αναθεώρηση του τρόπου που εφαρμόστηκε στους κατάδικους της Κεντρικής Φυλακής η Προεδρική Χάρη μέχρι σήμερα δεν έχει εισακουστεί και ούτε υπήρξε η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας από τον οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα προς εμάς αναφορικά με αυτό το ζήτημα», αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, ο Σύνδεσμος καλεί όλο τον κόσμο σε μια ειρηνική διαμαρτυρία την Παρασκευή 31/03/23, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία η ώρα 12.30μμ, «με σκοπό να εκφράσουμε συλλογικά την διαφωνία μας και να παραδώσουμε γραπτό υπόμνημα των εισηγήσεων μας στον Προέδρο της Δημοκρατίας».

Αυτούσια η ανακοίνωση του Σύνδεσμου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE