LIFESTYLE

Aυτό το κανάλι πήρε την πρωτιά το βράδυ της Κυριακής - Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen

Aυτό το κανάλι πήρε την πρωτιά το βράδυ της Κυριακής - Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του Β’ κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «De Facto» κατέκτησε την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε με μεγάλο ενδιαφέρον την έναρξη του Β’ κύκλου ντοκιμαντέρ και των συγκλονιστικών ιστοριών που μας παρουσιάζει κάθε φορά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σωτήρης Παρούτης.

Η ιστορία της ξεχασμένης πτήσης CY 284 που προβλήθηκε την Κυριακή 02/07 κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας 15,8% στο γενικό σύνολο ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα προγράμματα «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που σημείωσε 14,4%, «Ειρήνη πάσι» με 9,9%, «Γλυκάνισος» με 9,8% και «Οι Προδότες» με 7,9%.

Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας η σειρά «IQ 160» που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις κυρίως στο νεανικό κοινό για άλλη μία φορά βρέθηκε πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Με ποσοστό 17,9% στα κοινά ηλικίας 18-54 η επιτυχημένη σειρά «ΙQ 160» άφησε πίσω της τον «Σασμό» με 16,9%, το «Survivor all Star» με 13,4%, την ταινία «Kindergarten Cop» με 6,6% και την «Παραδοσιακή βραδιά» με 4,8%.

Τέλος το τηλεοπτικό εστιατόριο «First Dates» με τη Ζεβεβιέβ Μαζαρί να ετοιμάζει τα πιο ρομαντικά ραντεβού, αναδείχθηκε με διαφορά η πρώτη επιλογή του κοινού 18-54 την ώρα προβολής του σημειώνοντας 17,1%,ακολούθησαμν «Η γη της ελιάς» με 13,8%, το «Survivor all Star» με 13,4%, το «Get out» με 6%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top