Aυτό το κανάλι πήρε την πρωτιά το βράδυ της Κυριακής - Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen

Aυτό το κανάλι πήρε την πρωτιά το βράδυ της Κυριακής - Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του Β’ κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «De Facto» κατέκτησε την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε με μεγάλο ενδιαφέρον την έναρξη του Β’ κύκλου ντοκιμαντέρ και των συγκλονιστικών ιστοριών που μας παρουσιάζει κάθε φορά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σωτήρης Παρούτης.

Η ιστορία της ξεχασμένης πτήσης CY 284 που προβλήθηκε την Κυριακή 02/07 κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας 15,8% στο γενικό σύνολο ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα προγράμματα «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που σημείωσε 14,4%, «Ειρήνη πάσι» με 9,9%, «Γλυκάνισος» με 9,8% και «Οι Προδότες» με 7,9%.

Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας η σειρά «IQ 160» που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις κυρίως στο νεανικό κοινό για άλλη μία φορά βρέθηκε πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Με ποσοστό 17,9% στα κοινά ηλικίας 18-54 η επιτυχημένη σειρά «ΙQ 160» άφησε πίσω της τον «Σασμό» με 16,9%, το «Survivor all Star» με 13,4%, την ταινία «Kindergarten Cop» με 6,6% και την «Παραδοσιακή βραδιά» με 4,8%.

Τέλος το τηλεοπτικό εστιατόριο «First Dates» με τη Ζεβεβιέβ Μαζαρί να ετοιμάζει τα πιο ρομαντικά ραντεβού, αναδείχθηκε με διαφορά η πρώτη επιλογή του κοινού 18-54 την ώρα προβολής του σημειώνοντας 17,1%,ακολούθησαμν «Η γη της ελιάς» με 13,8%, το «Survivor all Star» με 13,4%, το «Get out» με 6%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE