Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά τον χωρισμό

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά τον χωρισμό

Οριστικό τέλος έβαλαν στον γάμο τους ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια. Το γνωστό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, που φέτος απολαύσαμε να διαγωνίζεται στο Asia Express, πήρε την απόφαση να συνεχίσουν χωριστά, μετά από 9 μήνες γάμου.

Με την κάμερα του Πρωινό. ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Μαυρίδη στο αεροδρόμιο και όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος: «Ήταν πολύ ευδιάθετος αλλά είναι και πολύ στενοχωρημένος που έχει χωρίσει. Ήταν κοινή απόφαση αλλά υπάρχει ένα παιδί της Κρίστης Καθάργια από τον πρώτο γάμο, 6 ετών, έχουν άριστες σχέσεις και δεν θέλει να βγει προς τα έξω και να ανοίξει αυτός ο χωρισμός.

Ήταν 9 μήνες παντρεμένοι και τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους ξεκίνησαν μετά το Asia Express».

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE