Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά τον χωρισμό

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά τον χωρισμό

Οριστικό τέλος έβαλαν στον γάμο τους ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια. Το γνωστό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, που φέτος απολαύσαμε να διαγωνίζεται στο Asia Express, πήρε την απόφαση να συνεχίσουν χωριστά, μετά από 9 μήνες γάμου.

Με την κάμερα του Πρωινό. ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Μαυρίδη στο αεροδρόμιο και όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος: «Ήταν πολύ ευδιάθετος αλλά είναι και πολύ στενοχωρημένος που έχει χωρίσει. Ήταν κοινή απόφαση αλλά υπάρχει ένα παιδί της Κρίστης Καθάργια από τον πρώτο γάμο, 6 ετών, έχουν άριστες σχέσεις και δεν θέλει να βγει προς τα έξω και να ανοίξει αυτός ο χωρισμός.

Ήταν 9 μήνες παντρεμένοι και τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους ξεκίνησαν μετά το Asia Express».

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE