Έπεσαν τρία δέντρα λόγω της κακοκαιρίας - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Έπεσαν τρία δέντρα λόγω της κακοκαιρίας - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε σήμερα (29/3) η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω πτώσεων δέντρων από την κακοκαιρία.

Όπως σημέιωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, Αντρέα Κεττή, όσον αφορά τα έντονα κλιματικά φαινόμενα που και κυρίως τους ανέμους που αναπτύσσονται σε διάφορες περιοχές η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μόνον σε τρεις πτώσεις δέντρων.

«Τα περιστατικά σημειώθηκαν στην Λευκωσία με ζημιές σε σταθμευμένο ιδιωτικό όχημα, Λεμεσό και Άγιο Θεόδωρο Σκαρίνου χωρίς καμία ζημιά», επεσήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE