Έπεσαν τρία δέντρα λόγω της κακοκαιρίας - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Έπεσαν τρία δέντρα λόγω της κακοκαιρίας - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε σήμερα (29/3) η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω πτώσεων δέντρων από την κακοκαιρία.

Όπως σημέιωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, Αντρέα Κεττή, όσον αφορά τα έντονα κλιματικά φαινόμενα που και κυρίως τους ανέμους που αναπτύσσονται σε διάφορες περιοχές η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μόνον σε τρεις πτώσεις δέντρων.

«Τα περιστατικά σημειώθηκαν στην Λευκωσία με ζημιές σε σταθμευμένο ιδιωτικό όχημα, Λεμεσό και Άγιο Θεόδωρο Σκαρίνου χωρίς καμία ζημιά», επεσήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE