Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα το πρωί στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα των ιατροδικαστών, αιτία θανάτου καταγράφεται η απανθράκωση, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE