Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα το πρωί στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα των ιατροδικαστών, αιτία θανάτου καταγράφεται η απανθράκωση, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE