Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα το πρωί στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα των ιατροδικαστών, αιτία θανάτου καταγράφεται η απανθράκωση, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.