Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα το πρωί στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα των ιατροδικαστών, αιτία θανάτου καταγράφεται η απανθράκωση, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE