Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Τι έδειξαν τα προκαταρτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα το πρωί στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα των ιατροδικαστών, αιτία θανάτου καταγράφεται η απανθράκωση, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE