Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δυο μήνες στον πάγκο της Καρμιώτισσας, ο Αλεξάντερ Κερζακόφ. Ο ίδιος ο Ρώσος τεχνικός, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, προφανώς όχι γιατί δεν κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα, αλλά γιατί δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στην λειτουργία της ομάδας.

Δεν το είπε χθες, κατά την ανακοίνωση της παραίτησης του, ίσως γνωστοποιήσει περισσότερα, όταν θα τον καλέσουν να μιλήσει σε Μέσα της χώρας του.

Αρχές του Φεβράρη, ξαφνιαστήκαμε μερικοί, όταν ακούσαμε ότι ο πρώην Ρώσος διεθνής άσος, είπε το «ναι» στον συμπατριώτη του, ιδιοκτήτη της ομάδας Nτιμίτρι Πούνιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE