Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δυο μήνες στον πάγκο της Καρμιώτισσας, ο Αλεξάντερ Κερζακόφ. Ο ίδιος ο Ρώσος τεχνικός, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, προφανώς όχι γιατί δεν κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα, αλλά γιατί δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στην λειτουργία της ομάδας.

Δεν το είπε χθες, κατά την ανακοίνωση της παραίτησης του, ίσως γνωστοποιήσει περισσότερα, όταν θα τον καλέσουν να μιλήσει σε Μέσα της χώρας του.

Αρχές του Φεβράρη, ξαφνιαστήκαμε μερικοί, όταν ακούσαμε ότι ο πρώην Ρώσος διεθνής άσος, είπε το «ναι» στον συμπατριώτη του, ιδιοκτήτη της ομάδας Nτιμίτρι Πούνιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE