Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δυο μήνες στον πάγκο της Καρμιώτισσας, ο Αλεξάντερ Κερζακόφ. Ο ίδιος ο Ρώσος τεχνικός, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, προφανώς όχι γιατί δεν κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα, αλλά γιατί δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στην λειτουργία της ομάδας.

Δεν το είπε χθες, κατά την ανακοίνωση της παραίτησης του, ίσως γνωστοποιήσει περισσότερα, όταν θα τον καλέσουν να μιλήσει σε Μέσα της χώρας του.

Αρχές του Φεβράρη, ξαφνιαστήκαμε μερικοί, όταν ακούσαμε ότι ο πρώην Ρώσος διεθνής άσος, είπε το «ναι» στον συμπατριώτη του, ιδιοκτήτη της ομάδας Nτιμίτρι Πούνιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE