Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δυο μήνες στον πάγκο της Καρμιώτισσας, ο Αλεξάντερ Κερζακόφ. Ο ίδιος ο Ρώσος τεχνικός, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, προφανώς όχι γιατί δεν κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα, αλλά γιατί δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στην λειτουργία της ομάδας.

Δεν το είπε χθες, κατά την ανακοίνωση της παραίτησης του, ίσως γνωστοποιήσει περισσότερα, όταν θα τον καλέσουν να μιλήσει σε Μέσα της χώρας του.

Αρχές του Φεβράρη, ξαφνιαστήκαμε μερικοί, όταν ακούσαμε ότι ο πρώην Ρώσος διεθνής άσος, είπε το «ναι» στον συμπατριώτη του, ιδιοκτήτη της ομάδας Nτιμίτρι Πούνιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE