Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Ο Β’ κύκλος καθηλώνει τους τηλεθεατές μέσα από τις ιστορίες που αναδεικνύονται, αλλά και με τις βαρυσήμαντες μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου το «De Facto» ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα της ζώνης του στο γενικό σύνολο αλλά και στα δυναμικά κοινά.

 

Συγκεκριμένα, την ώρα προβολής του, ήταν πρώτο με διαφορά στη ζώνη του στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας μερίδιο 17,8%.

 

 

Την πρωτιά κατέκτησε και στα δυναμικά κοινά, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 σημειώνοντας 12,6%.

 

 

 

Tο OMEGA CHANNEL και η εκπομπή DE FACTO συνεχίζει την καταγραφή αλλά και την αναζήτηση οπτικού υλικού και ιστορικών ντοκουμέντων.

Κάθε Κυριακή στις 18:50 με τον Σωτήρη Παρούτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE