Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι τηλεθεατές περίμεναν την σειρά πώς και πώς - «Πάντα θα με καθηλώνει...»

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι τηλεθεατές περίμεναν την σειρά πώς και πώς - «Πάντα θα με καθηλώνει...»

 Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) επέστρεψε στη μικρή οθόνη η αριστουργηματική μίνι σειρά που προβάλλεται κάθε χρόνο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977, και αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θείο δράμα.

Από τη Μ. Τετάρτη έως και τη Μ. Παρασκευή καθώς και το Μ. Σάββατο θα προβληθεί το διαχρονικό τηλεοπτικό δημιούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Ο Robert Powell ενσάρκωσε τον Ιησού Χριστό, με αριστοτεχνικό τρόπο και η ερμηνεία του έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του κοινού.

Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει η σειρά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter!

«Πάντα θα με καθηλώνει», γράφει μια τηλεθέατρια ενώ οι χρήστες του Twitter ζητούν από τον ΑΝΤ1 να δώσει ένα hashtag για να σχολιάζουν εκεί την αγαπημένη τους σειρά.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE