Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι τηλεθεατές περίμεναν την σειρά πώς και πώς - «Πάντα θα με καθηλώνει...»

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι τηλεθεατές περίμεναν την σειρά πώς και πώς - «Πάντα θα με καθηλώνει...»

 Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) επέστρεψε στη μικρή οθόνη η αριστουργηματική μίνι σειρά που προβάλλεται κάθε χρόνο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977, και αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θείο δράμα.

Από τη Μ. Τετάρτη έως και τη Μ. Παρασκευή καθώς και το Μ. Σάββατο θα προβληθεί το διαχρονικό τηλεοπτικό δημιούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Ο Robert Powell ενσάρκωσε τον Ιησού Χριστό, με αριστοτεχνικό τρόπο και η ερμηνεία του έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του κοινού.

Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει η σειρά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter!

«Πάντα θα με καθηλώνει», γράφει μια τηλεθέατρια ενώ οι χρήστες του Twitter ζητούν από τον ΑΝΤ1 να δώσει ένα hashtag για να σχολιάζουν εκεί την αγαπημένη τους σειρά.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

BEST OF TOTHEMAONLINE