Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι τηλεθεατές περίμεναν την σειρά πώς και πώς - «Πάντα θα με καθηλώνει...»

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι τηλεθεατές περίμεναν την σειρά πώς και πώς - «Πάντα θα με καθηλώνει...»

 Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) επέστρεψε στη μικρή οθόνη η αριστουργηματική μίνι σειρά που προβάλλεται κάθε χρόνο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977, και αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θείο δράμα.

Από τη Μ. Τετάρτη έως και τη Μ. Παρασκευή καθώς και το Μ. Σάββατο θα προβληθεί το διαχρονικό τηλεοπτικό δημιούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Ο Robert Powell ενσάρκωσε τον Ιησού Χριστό, με αριστοτεχνικό τρόπο και η ερμηνεία του έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του κοινού.

Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει η σειρά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter!

«Πάντα θα με καθηλώνει», γράφει μια τηλεθέατρια ενώ οι χρήστες του Twitter ζητούν από τον ΑΝΤ1 να δώσει ένα hashtag για να σχολιάζουν εκεί την αγαπημένη τους σειρά.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE