Είναι επίσημο - Ο Χάρι Πότερ θα γίνει και τηλεοπτική σειρά – Δείτε το πρώτο teaser

Είναι επίσημο -  Ο Χάρι Πότερ θα γίνει και τηλεοπτική σειρά – Δείτε το πρώτο teaser

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Χάρι Πότερ θα μεταφερθεί σαν σειρά και στους τηλεοπτικού δέκτες για χάρη της streaming υπηρεσίας του HBO Max. Βέβαια, από σήμερα η υπηρεσία της Warner Bros. Discovery ονομάζεται «Max», μετά την αλλαγή ονόματος, όπως έγινε γνωστό σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας.

Η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων του Χάρι Πότερ θα είναι πιστή στα βιβλία της Ρόουλινγκ, η οποία μάλιστα θα συμμετέχει στο σίριαλ ως εκτελεστική παραγωγός για την καλύτερη απόδοση των βιβλίων της.

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει έναν βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η συγγραφέας.

Επειδή είναι 7 βιβλία, αναμένεται η σειρά να κρατήσει 7 σεζόν, ενώ οι ηθοποιοί φυσικά δεν θα έχουν σχέση με εκείνους των ταινιών, αφού χρειάζονται νέα παιδιά. Παράλληλα, στην παρουσίαση βγήκε στην δημοσιότητα και το teaser trailer.

Δείτε το teaser trailer της σειράς Χάρι Πότερ:

ΠΗΓΗ: news.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE