Τα «Ελάφια» αγρίεψαν - Οι Μπακς χωρίς Γιάννη ισοπέδωσαν τους Χιτ για το 1-1

Τα «Ελάφια» αγρίεψαν - Οι Μπακς χωρίς Γιάννη ισοπέδωσαν τους Χιτ για το 1-1

Οι Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακοί κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, τους οποίους ισοπέδωσαν με 138-122, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν αγωνίστηκε λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο οι Μπακς ήταν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα σοκ στο game 1, φτάνοντας με μεγάλη άνεση στη νίκη και στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE