ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαρτυρία «έκαψε» 48χρονο για κλοπή ράβδων από ατσάλι - Χειροπέδες σε άλλους δύο για διαρρήξεις στη Λεμεσό

Μαρτυρία «έκαψε» 48χρονο για κλοπή ράβδων από ατσάλι - Χειροπέδες σε άλλους δύο για διαρρήξεις στη Λεμεσό

Υπόθεση κλοπής ράβδων από ατσάλι, βάρους χιλίων κιλών, διερευνάται εναντίον 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ως ύποπτος, από την Αστυνομία Λεμεσού.

Η κλοπή διαπράχθηκε στις 9 Απριλίου, από περιφραγμένο χώρο και από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 48χρονου.

Ο ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Δύο συλλήψεις σε Λάρνακα και Λεμεσό σχετικά με διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Δύο πρόσωπα, συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού. Πρόκειται για 35χρονο κάτοικο Λάρνακας, εναντίον του οποίου διερευνώνται τουλάχιστον τρεις υποθέσεις διαρρήξεων στη Λάρνακα και 55χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διερεύνησης τριών υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε δύο ξενοδοχεία και μία καφετέρια, στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 14 Απριλίου 2023, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη 55χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 6 Απριλίου 2023, από κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ 29ης Μαρτίου και 5ης Απριλίου 2023, άγνωστοι διέρρηξαν αποθήκη, στην αυλή της οικίας του και έκλεψαν διάφορα εργαλεία και μηχανήματα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 55χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top