Βγήκε στο «σεργιάνι» οδηγός «κίνδυνος» - Σωλήνες προέξεχαν από τα παράθυρα του αυτοκινήτου του - Δείτε φωτογραφία

Βγήκε στο «σεργιάνι» οδηγός «κίνδυνος» - Σωλήνες προέξεχαν από τα παράθυρα του αυτοκινήτου του - Δείτε φωτογραφία

Ο κακός χαμός επικρατεί καθημερινά στους κυπριακούς δρόμους, με τα περιστατικά παραβιάσεων που καταγράφονται να μην έχουν τελειωμό.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω, οδηγός αποφάσισε να βγει στους δρόμους την στιγμή που σωλήνες προέξεχαν και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου του.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα «I love Cyprus ΡΕ» στο Facebook:

Η ποινή που προβλέπεται - Τι λέει η Αστυνομία

Σε επικοινωνία μας με την Αστυνομία, μας έχει αναφερθεί ότι σε περίπτωση που σωλήνες προεξέχουν από το πλάτος του οχήματος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία δηλαδή, απαγορεύεται από την νομοθεσία και αποτελεί τροχαία παράβαση.

Ωστόσο σε περίπτωση που οι σωλήνες προεξέχουν στο μήκος του οχήματος αυτό επιτρέπεται, μόνο όμως όταν προεξέχουν στο 10% του μήκους του αυτοκινήτου.

Όσο αφορά την ποινή που επιβάλλεται για την εν λόγω παράβαση, σύμφωνα με την Αστυνομία, προβλέπεται εξώδικο πρόστιμο 50 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE