Βγήκε στο «σεργιάνι» οδηγός «κίνδυνος» - Σωλήνες προέξεχαν από τα παράθυρα του αυτοκινήτου του - Δείτε φωτογραφία

Βγήκε στο «σεργιάνι» οδηγός «κίνδυνος» - Σωλήνες προέξεχαν από τα παράθυρα του αυτοκινήτου του - Δείτε φωτογραφία

Ο κακός χαμός επικρατεί καθημερινά στους κυπριακούς δρόμους, με τα περιστατικά παραβιάσεων που καταγράφονται να μην έχουν τελειωμό.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω, οδηγός αποφάσισε να βγει στους δρόμους την στιγμή που σωλήνες προέξεχαν και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου του.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα «I love Cyprus ΡΕ» στο Facebook:

Η ποινή που προβλέπεται - Τι λέει η Αστυνομία

Σε επικοινωνία μας με την Αστυνομία, μας έχει αναφερθεί ότι σε περίπτωση που σωλήνες προεξέχουν από το πλάτος του οχήματος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία δηλαδή, απαγορεύεται από την νομοθεσία και αποτελεί τροχαία παράβαση.

Ωστόσο σε περίπτωση που οι σωλήνες προεξέχουν στο μήκος του οχήματος αυτό επιτρέπεται, μόνο όμως όταν προεξέχουν στο 10% του μήκους του αυτοκινήτου.

Όσο αφορά την ποινή που επιβάλλεται για την εν λόγω παράβαση, σύμφωνα με την Αστυνομία, προβλέπεται εξώδικο πρόστιμο 50 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE