ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει σε Οικονομικό Φόρουμ

Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει σε Οικονομικό Φόρουμ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα, όπου θα αναγορευθεί σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και θα συμμετάσχει σε Οικονομικό Φόρουμ, στους Δελφούς, που διοργανώνεται στη βάση ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί αύριο μετά το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου στις 5 το απόγευμα, σε ειδική τελετή, θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά την τελετή θα μιλήσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής Μιχαήλ Ε. Σφακιανάκης και στη συνέχεια θα γίνει Παρουσίαση του έργου του Τιμωμένου (Laudatio) από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Καθηγητή Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί στη δική του ομιλία.

Στη συνέχεια ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την επομένη, 28 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στους Δελφούς, όπου θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Invest Cyprus, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ.

Ακολούθως θα συμμετάσχει σε εκδήλωση, που διοργανώνει η Hellas Sat, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κληρώσει, μαζί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους δύο από συνολικά 43 φοιτητές, έναν Κύπριο και έναν Ελλαδίτη, οι οποίοι θα μεταβούν στο Cape Canaveral για την εκτόξευση του Falcon 9 – SpaceX.

Στη συνέχεια (7μμ), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα χαιρετίσει τις εργασίες του Φόρουμ και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει το ίδιο βράδυ για την Κύπρο.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top