Eurovision 2023: Το φαβορί και οι χώρες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη πεντάδα

Eurovision 2023: Το φαβορί και οι χώρες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη πεντάδα

Τα πρώτα «στοιχήματα» για τα φαβορί στη φετινή Eurovision έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι «ψίθυροι» θέλουν τη Σουηδία και τη Loreen, που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012 στο Αζερμπαϊτζάν, με το «Euphoria», να έρχονται για μία δεύτερη νίκη.

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com η η 39χρονη Λορέν Ζινέμπ Νόρα Ταλχαουί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision 2023, με τη φινλανδική αποστολή και το «Cha Cha Cha» να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Στις θέσεις 3, 4 και 5, τα στατιστικά θέλουν τις Ουκρανία, Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE