Eurovision 2023: Το φαβορί και οι χώρες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη πεντάδα

Eurovision 2023: Το φαβορί και οι χώρες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη πεντάδα

Τα πρώτα «στοιχήματα» για τα φαβορί στη φετινή Eurovision έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι «ψίθυροι» θέλουν τη Σουηδία και τη Loreen, που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012 στο Αζερμπαϊτζάν, με το «Euphoria», να έρχονται για μία δεύτερη νίκη.

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com η η 39χρονη Λορέν Ζινέμπ Νόρα Ταλχαουί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision 2023, με τη φινλανδική αποστολή και το «Cha Cha Cha» να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Στις θέσεις 3, 4 και 5, τα στατιστικά θέλουν τις Ουκρανία, Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE