Λιώνει για τον γιο της η Τούνη - «Πόση αγάπη μπορεί να νιώσει κανείς για έναν τόσο μικρό ανθρωπάκο;»

Λιώνει για τον γιο της η Τούνη - «Πόση αγάπη μπορεί να νιώσει κανείς για έναν τόσο μικρό ανθρωπάκο;»

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τους τελευταίους 4,5 μήνες η Ιωάννα Τούνη καθώς ο μονάκριβος γιος της τής έχει κλέψει την καρδιά.

Η Influencer και επιχειρηματίας έχει έρθει σχεδόν μόνιμα στην Αθήνα και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν αφιερωθεί στην φροντίδα του γιου τους.

Οι ευτυχισμένοι γονείς είναι ξετρελαμένοι με τον γιο τους και συχνά μέσα από τα social media μοιράζονται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους μαζί του.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον μωρό της, το οποίο απαθανάτισε ξαπλωμένο στον καναπέ, στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Πόση αγάπη μπορεί να νιώσει κανείς για έναν τόσο μικρό ανθρωπάκο;», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.