Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Ο Ντίλον Μπρουκς άρχισε να αποφεύγει τους δημοσιογράφους μετά τις τελευταίες ήττες των Γκρίζλις από τους Λέικερς και το NBA τον τιμώρησε για αυτή τη στάση με ένα πρόστιμο.

Πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ επέβαλε το NBA στον Ντίλον Μπρουκς. Ο 27χρονος φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αφού το τελευταία διάστημα είχε κάνει αρκετές προκλητικές δηλώσεις, που είχαν προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες ήττες της ομάδας από τους Λος Άντζελες Λέικερς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA, ο Μπρουκς προτίμησε να αποφύγει τα ΜΜΕ και αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.