Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Ο Ντίλον Μπρουκς άρχισε να αποφεύγει τους δημοσιογράφους μετά τις τελευταίες ήττες των Γκρίζλις από τους Λέικερς και το NBA τον τιμώρησε για αυτή τη στάση με ένα πρόστιμο.

Πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ επέβαλε το NBA στον Ντίλον Μπρουκς. Ο 27χρονος φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αφού το τελευταία διάστημα είχε κάνει αρκετές προκλητικές δηλώσεις, που είχαν προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες ήττες της ομάδας από τους Λος Άντζελες Λέικερς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA, ο Μπρουκς προτίμησε να αποφύγει τα ΜΜΕ και αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE