Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Ο Ντίλον Μπρουκς άρχισε να αποφεύγει τους δημοσιογράφους μετά τις τελευταίες ήττες των Γκρίζλις από τους Λέικερς και το NBA τον τιμώρησε για αυτή τη στάση με ένα πρόστιμο.

Πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ επέβαλε το NBA στον Ντίλον Μπρουκς. Ο 27χρονος φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αφού το τελευταία διάστημα είχε κάνει αρκετές προκλητικές δηλώσεις, που είχαν προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες ήττες της ομάδας από τους Λος Άντζελες Λέικερς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA, ο Μπρουκς προτίμησε να αποφύγει τα ΜΜΕ και αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE