Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Για τη διεθνή απήχηση του «Maestro» μετά την προβολή του στο Netflix μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην εκπομπή Goodmorning America του ABC.

Ο δημιουργός της ξεχωριστής ιστορίας των Παξών, που στη διεθνή αγορά του Netflix κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Maesto in Blue», Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε στο ερώτημα αν περίμενε αυτή την επιτυχία της σειράς και την απήχηση που θα είχε στον κόσμο.

«Όταν δημιουργούσες την σειρά αυτή την εννέα επεισοδίων στόχευες σε ένα παγκόσμιο κοινό, είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια επιτυχία στο Netflix» τον ρώτησε η δημοσιογράφος του ABC και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν κάθετος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE