Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Για τη διεθνή απήχηση του «Maestro» μετά την προβολή του στο Netflix μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην εκπομπή Goodmorning America του ABC.

Ο δημιουργός της ξεχωριστής ιστορίας των Παξών, που στη διεθνή αγορά του Netflix κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Maesto in Blue», Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε στο ερώτημα αν περίμενε αυτή την επιτυχία της σειράς και την απήχηση που θα είχε στον κόσμο.

«Όταν δημιουργούσες την σειρά αυτή την εννέα επεισοδίων στόχευες σε ένα παγκόσμιο κοινό, είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια επιτυχία στο Netflix» τον ρώτησε η δημοσιογράφος του ABC και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν κάθετος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE