Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές στα πλέι-οφ, αγνοεί τη νίκη, μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες!

Για... καλή τύχη των "γαλαζοκιτρίνων" όμως, είναι σε απόσταση μόλις τριών πόντων από την κορυφή και έχουν ακόμα την κατάσταση στα πόδια τους.

Αρκεί βέβαια η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα, αφού το πρωτάθλημα πλέον είναι στην τελική ευθεία και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί αν συνεχίσει η ομάδα να μην κερδίζει, όχι πρωτάθλημα δεν θα πάρει, αλλά θα κινδυνέψει ακόμα και η έξοδος της στην Ευρώπη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE