Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές στα πλέι-οφ, αγνοεί τη νίκη, μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες!

Για... καλή τύχη των "γαλαζοκιτρίνων" όμως, είναι σε απόσταση μόλις τριών πόντων από την κορυφή και έχουν ακόμα την κατάσταση στα πόδια τους.

Αρκεί βέβαια η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα, αφού το πρωτάθλημα πλέον είναι στην τελική ευθεία και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί αν συνεχίσει η ομάδα να μην κερδίζει, όχι πρωτάθλημα δεν θα πάρει, αλλά θα κινδυνέψει ακόμα και η έξοδος της στην Ευρώπη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.