Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές στα πλέι-οφ, αγνοεί τη νίκη, μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες!

Για... καλή τύχη των "γαλαζοκιτρίνων" όμως, είναι σε απόσταση μόλις τριών πόντων από την κορυφή και έχουν ακόμα την κατάσταση στα πόδια τους.

Αρκεί βέβαια η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα, αφού το πρωτάθλημα πλέον είναι στην τελική ευθεία και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί αν συνεχίσει η ομάδα να μην κερδίζει, όχι πρωτάθλημα δεν θα πάρει, αλλά θα κινδυνέψει ακόμα και η έξοδος της στην Ευρώπη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE