Κι όμως είναι ακόμα εδώ

Κι όμως είναι ακόμα εδώ

Ρήξη χιαστού ο Γουήλερ, ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης ο Βιγιαφάνιες, ρήξη μηνίσκου ο Σούσιτς, πρόβλημα συνδρόμου πρόσκρουσης ποδοκνημικής ο Δώνης, ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Μπεν.

Ο τελευταίος έγινε ο έκτος ποδοσφαιριστής που τραυματίζεται και χάνει τη σεζόν καθώς στο... γκρουπ των τραυματιών είναι και ο Δημήτρης Θεοδώρου.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στον ΑΠΟΕΛ που παραμένει όρθιος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν σταματά να μετρά απόντες, με τον Σέρβο να συνεχίζει να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

BEST OF TOTHEMAONLINE