Βουϊζει το «Ράδιο Αρβύλα» (και) γι’ άλλες μετακινήσεις από Μενεού προς Κολόσσι…

Βουϊζει το «Ράδιο Αρβύλα» (και) γι’ άλλες μετακινήσεις από Μενεού προς Κολόσσι…

Με αφορμή την μεταπήδηση του Μάκη Παπαιωάννου από το προπονητικό κέντρο της Σαλαμίνας στο Μενεού, σ’ αυτό του Απόλλωνα στο Κολόσσι, βούϊξε η πιάτσα, ότι υπάρχει ενδιαφέρον και γι’ άλλον παίχτη, πέραν από τον Ντορεγκαράϊ.

Ενημερωμένη πηγή, από τα ενδότερα των κυανολεύκων, μας… παρέπεμψε στην γνωστή κυπριακή παροιμία (παραφράζοντας την), ότι κάποιοι μάλλον «ρίχνουν όφτζιερες», ελπίζοντας ότι ίσως «πιάν γεμάτες».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE