Γιαννάκης Ομήρου: Καταδικάζει τους τραμπουκισμούς - Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Γιαννάκης Ομήρου: Καταδικάζει τους τραμπουκισμούς - Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου καταδίκασε σήμερα τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού.

"Καταδικάζω με βδελυγμία τους σημερινούς τραμπουκισμούς στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού. Η υπονόμευση της Δημοκρατίας, η μισαλλοδοξία και οι φασιστικές συμπεριφορές οδήγησαν στην προδοσία και την τραγωδία του 1974. Δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική ομαλότητα από τους υπονομευτές της", αναφέρει ο κ. Ομήρου σε γραπτή του δήλωση.

Εξάλλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Ομήρου αναφέρει ότι "η μισαλλοδοξία οδήγησε στο 74. Η επανάληψή της στην πλήρη καταστροφή. Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του `αυγού του φιδιού`".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν σε χώρες του Κόλπου και Τελ Αβίβ – Βομβαρδισμοί Ισραήλ σε Βηρυτό και Τεχεράνη

LIVE: Πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν σε χώρες του Κόλπου και Τελ Αβίβ – Βομβαρδισμοί Ισραήλ σε Βηρυτό και Τεχεράνη

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE