Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Τον Άρη στο "Αλφαμέγα" θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) η Ομόνοια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Είναι αυτονόητο πως το μυαλό όλων στο "Ηλίας Πούλλος" είναι στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαϊου κόντρα στην ΑΕΛ, γι΄ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον για να προφυλάξει τους παίκτες που προορίζει για βασικούς την ερχόμενη Τετάρτη και να μην τους επιβαρύνει αγωνιστικά, σε ένα ματς άλλωστε που για την Ομόνοια δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE