Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Τον Άρη στο "Αλφαμέγα" θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) η Ομόνοια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Είναι αυτονόητο πως το μυαλό όλων στο "Ηλίας Πούλλος" είναι στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαϊου κόντρα στην ΑΕΛ, γι΄ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον για να προφυλάξει τους παίκτες που προορίζει για βασικούς την ερχόμενη Τετάρτη και να μην τους επιβαρύνει αγωνιστικά, σε ένα ματς άλλωστε που για την Ομόνοια δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE