Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Τον Άρη στο "Αλφαμέγα" θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) η Ομόνοια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Είναι αυτονόητο πως το μυαλό όλων στο "Ηλίας Πούλλος" είναι στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαϊου κόντρα στην ΑΕΛ, γι΄ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον για να προφυλάξει τους παίκτες που προορίζει για βασικούς την ερχόμενη Τετάρτη και να μην τους επιβαρύνει αγωνιστικά, σε ένα ματς άλλωστε που για την Ομόνοια δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE