Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Πάει Λεμεσό με το μυαλό στον Τελικό - «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Σωφρόνης

Τον Άρη στο "Αλφαμέγα" θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) η Ομόνοια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Είναι αυτονόητο πως το μυαλό όλων στο "Ηλίας Πούλλος" είναι στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαϊου κόντρα στην ΑΕΛ, γι΄ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον για να προφυλάξει τους παίκτες που προορίζει για βασικούς την ερχόμενη Τετάρτη και να μην τους επιβαρύνει αγωνιστικά, σε ένα ματς άλλωστε που για την Ομόνοια δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE